Over ons

Alles over Van Uden Kaarsen

Over Van Uden Kaarsen

Bij Van Uden Kaarsen zijn we specialisten op het gebied van kaarsen. We produceren en leveren een totaalassortiment kaarsen voor verschillende marktsegmenten. Van kwalitatief geweldige theelichten tot bijzondere wensen: bij Van Uden Kaarsen kunnen we iedere bestelling aan.

Van Uden Kaarsen werd opgericht in 1985 in Schijndel. In die 35 jaar zijn we uitgegroeid tot een internationaal opererend productiebedrijf waar zowel ruimte voor innovatie als traditie is. De productie is het hart van ons bedrijf. Onze vakbekwame medewerkers produceren een groot assortiment kaarsen met behulp van ons moderne machinepark. Door gebruik te maken van de modernste technieken is een hoogwaardig kwaliteitsproduct gegarandeerd.

Wat maakt Van Uden Kaarsen bijzonder?

Koopt u uw kaarsen bij Van Uden Kaarsen, dan bent u verzekerd van:

Wereldwijde export

Wij leveren onze kaarsen over de hele wereld. Vanuit het buitenland bestellen is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Groot assortiment

Ons uitgebreide assortiment is gericht op de professional user. Van de horeca- tot de relatiegeschenkenbranche.

Zorgvuldige levering

Wij zorgen indien gewenst voor een zorgvuldige levering van uw kaarsen door onze vaste transporteurs.

Export over de hele wereld

Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten, zijn professional users overtuigd van de kwaliteit die Van Uden Kaarsen biedt. Onze kaarsen worden getransporteerd naar landen binnen en buiten Europa.

Snelle levering
Alle bestellingen worden centraal in ons magazijn verzameld en dagelijks verladen door onze transporteurs. Zij behandelen uw bestelling met de grootst mogelijke zorg en zorgen ervoor dat uw kaarsen snel worden geleverd.

Kaarsen afhalen
Wilt u uw kaarsen liever (laten) afhalen in ons magazijn? Ook dat is mogelijk.

Kaarsen voor iedereen

Kaarsen maken is een vak. We zijn daarom constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, zonder daarbij het ambacht van het kaarsenmaken uit het oog te verliezen. Bij Van Uden Kaarsen voeren we alle bestellingen dan ook snel en correct uit. Van 5.000 kaarsen uit ons standaard programma tot speciale wensen of private label verpakkingen: u kunt altijd bij ons terecht.

Snelle levering gegarandeerd

Voor Van Uden Kaarsen komt de kwaliteit van kaarsen altijd op de eerste plaats. Tegelijkertijd willen we de prijs van onze kaarsen eerlijk houden. Door vergaande automatisering kunnen we aan deze vraag voldoen. We verwerken zo’n 1,5 miljoen kilo paraffine per jaar. In ons grote magazijn is ruimte voor wel 3.000 palletplaatsen. Hierdoor kunnen veel van onze artikelen snel uit voorraad geleverd worden en wordt uw bestelling vaak dezelfde dag al verzonden.

Van Q-Lights tot private label

Bij Van Uden Kaarsen maken we kaarsen voor verschillende markten, waardoor we een zeer uitgebreid assortiment hebben. Naast ons standaard programma hebben we ook kaarsen van Q-Lights en private label verpakkingen.

Q-Lights is ons kaarsenmerk voor de professionele horeca. Q-Lights kaarsen worden gekenmerkt door hun langere brandtijd en geweldige kwaliteit. Q-Lights worden gedistribueerd door geselecteerde horecagroothandels. Deze kaarsen zijn populair in de horeca omdat ze niet walmen en een mooie, constante vlam hebben. Het assortiment van Q-Lights is afgestemd op de horeca. Van de populaire refills tot de ouderwets gezellige U-Lights Lowboys: voor de horeca is Q-Lights het perfecte merk.

Meer over private label

Bent u op zoek naar een partner voor de productie van uw private label kaarsenlijn? Dan bent u bij Van Uden Kaarsen aan het juiste adres! Van een horecalijn tot geurkaarsen: wij kunnen aan vrijwel iedere vraag voldoen. Wij leveren al private label bestellingen vanaf één pallet.